Impregnace na spáry i dlažbu

Impregnace na spáry i dlažbu, která proniká hluboko do povrchu. Ochrání proti nevzhledným nečistotám v koupelně i v kuchyni. Láhev 600 ml.

878  (vč. DPH)

Skladem

Rychlá ochrana spár i dlažby

Impregnace na spáry i dlažbu ochrání povrch před pronikáním nečistot i před skvrnami od oleje. Vytvoří voděodolnou bariéru a zároveň umožňuje povrchu dýchat. Aplikace pomocí spreje je velmi jednoduchá a rychlá. Zároveň je tak docíleno rovnoměrného nanesení. Díky silnému složení je přípravek vhodný do interiéru i exteriéru

Impregnace je vhodná na kamenné obklady, mramor, sklo, porcelán, keramickou dlažbu i spáry.

VLASTNOSTI PRODUKTU

  • Jednoduchá aplikace pomocí spreje
  • Přípravek lze použít ihned po zaspárování dlažby
  • Velmi rychle schne a okamžité chrání povrch proti skvrnám
  • Nemění vzhled povrchu
  • Vhodný na spáry, stěny i podlahy v koupelnách nebo v kuchyních
  • Ochrana povrchu až 20 let
  • Pro vnitřní i vnější použití

Technický popis Impregnace spár i dlažby

Dostupné velikosti

  • Sprej 600 ml

Doporučená spotřeba

  • Až 15 m2 na plechovku. Závisí na pórovitosti povrchu.

Aplikace

  1. Před aplikací zajistěte dobré větrání a používejte osobní ochranné prostředky, včetně rukavic a ochrany očí; doporučuje se také respirátor FFP3.
  2. Ujistěte se, že povrch je důkladně čistý a zbavený jakýchkoli nátěrů.
  3. Nádobu důkladně protřepejte a stříkejte ze vzdálenosti 25–40 cm od povrchu. Produkt nanášejte rovnoměrně a přebytek setřete, zejména pokud nanášíte na svislé plochy.
  4. Nechte zaschnout 1–2 hodiny a poté proveďte test kapkami vody. Pokud se kapky vsáknou do 5 minut, může být nutné nanést druhou nebo třetí vrstvu pro dosažení požadovaného efektu.

Návod na použití Impregnace na spáry i dlažbu

Návod ke stažení v PDF

UPOZORNĚNÍ

Ochraňte povrchy, které nemají být naipregnovány. Impregnaci nenanášejte na akrylové nebo dřevěné povrchy, jako jsou skříně, neboť by mohlo dojít ke změně barvy.

Očekávaná životnost až 20 let

Životnost se může lišit v závislosti na typu povrchu, opotřebení a správné údržbě. Vždy testujte produkt na nenápadném místě, abyste ověřili jeho vhodnost pro zamýšlené použití. Zodpovědnost za vhodnost pro konkrétní účel nese uživatel.

Zdraví a bezpečnost

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání může prasknout. Způsobuje podráždění kůže. Může vyvolat ospalost nebo závratě. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte mimo teplo, horké povrchy, jiskry, otevřený oheň a jiné zdroje zapálení. KOUŘENÍ ZAKÁZÁNO. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte ani nespalujte, ani po použití. Vyvarujte se vdechování výparů/aerosolů. Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách.

Podle potřeby používejte osobní ochranné prostředky. Necítíte-li se dobře, vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám přesahujícím 50°C. Likvidujte obsah/nádobu v souladu s národními předpisy.

 

Další informace

Hmotnost 1 kg

Související produkty

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Impregnace na spáry i dlažbu“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Články o produktu

Zatím žádný článek